Sivut

21 elokuuta 2022

Etsikkoaika

Milloin sinun etsikko aikasi alkoi? Joko on kohta kulunut 40 vuotta?

Et taida pystyä vastaamaan, enkä odotakaan, että siihen pystyisit.

Ristisanatehtävissä selittelevillä sanoilla: hakuaika, jumalan kutsu, otollinen aika, sopiva aika, tietty aika, ja tilaisuus haetaan tätä sanaa etsikko, mutta mitä se tarkoittaa meidän kristittyjen elämässä. Eikö ole niin, että Kristuksen sovitustyö ristillä ja Hänen sanansa: “se on täytetty” merkitse sitä, että tie taivaaseen on avoinna vain hänen kauttaan, ei meidän tekojen tai pidättäytymisen takia. Mihin ihmeeseen sitten tarvitaan tätä etsikkoa?


Etsikää Herraa silloin, kun hänet löytää voidaan; huutakaa häntä avuksi, kun hän läsnä on.

Jes. 55:6 


Jos seuraat vähänkään tiedotusvälineitä niin voit aivan varmuudella huomata kuinka voimakkaasti Jumalan sanaa halutaan tukahduttaa, elämme aivan varmasti aikaa jolloin on tartuttava Raamattuun kaksin käsin ja luettava, painettava mieleen ja julistettava sitä mahdollisimman monessa paikassa mahdollisimman selkeästi mahdollisimman monelle.


Näihin talkoisiin on meillä velvollisuus osallistua jokaisen, meidän aikanamme ei kukaan muu julista Sanaa kuin me tässä ajassa eläjät. Onneksemme edelliset sukupolvet ovat rakentaneet pyhäkköjä, kirjoittaneet kirjoja, laulaneet virsiä ja opettaneet seuraavat sukupolvet tekemään samoin. Meidän tehtävä on siis jatkaa heidän viitoittamaa tietä. Ja vielä parempi “uutinen” on se, että Kristus itse ja hän Pyhän Henkensä avulla on meitä tässä taistelussa auttamassa.


Tämä sama teksti löytyy myös oppipoika.fi sivuilta


Uusi laulu Jeesustasi rakastatko, löytyy myös Youtubesta 


https://youtu.be/3YYbzEMX2sg

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti