Sivut

07 heinäkuuta 2022

Jeesus, tulit palvelemaan

Kristuksen seuraajana elämä pitäisi olla todella helppoa, koska Jeesus on täyttänyt meidän puolestamme sen kuilun, joka on meidän ja Jumalan välillä. Voisimme olla, elää ja levätä hänen varassaan, mutta mikä meitä estää?

Kun tunteet ottaa vallan ja huomaamme ympärillämme vain vellovaa pahuutta, muodostuu elimistössä adrealiinia ja ryhdymme kiivaasti taistelemaan tuota tuntemaamme pahaa vastaan tai vaihtoehtoisesti paadutamme itsemme ja keskitymme vain järkeilyyn. Tiedolla voimme selittää kaikenlaisia ilmioitä ja olosuhteita ympärillämme. Oppimaamme tietoa voimme sitten välittää toisille. Ongelma tulee vastaan siinä, kun kysymykseksi tulee infomation totuus. Sieluvihollinen kylvi meidän mieleemme jo aikoja sitten epäilyksen jopa totuutta vastaan.

Siksi on hyvä, että Jumala antoi vielä yhden avun meille – uskon.

Usko, jolla uskomme Jeesukseen, on Hänen antamansa lahja, ei hankittu ominaisuus, eikä se ole myöskään sidottu tunteisiin tai tiedon määrään.

Uskomalla Jeesukseen saamme olla yhteydessä Isään Jumalaan, joka on rakkaus. Hänen rakkautensa auttaa meitä tässä maallisessa elämässämme toimimaan hänen tahtonsa mukaan.

 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti