Sivut

28 kesäkuuta 2021

On tyhjyyttä onni

Tällaisessa pienessä maassa kuin Suomi on, ei liene kovin tavatonta se, että tuttavapiiriin saattaa kuulua korkeasti koulutettuja henkilöitä, ministereitä ja äveriäitä menestyneitä liikemiehiä. Moni tavoittelee pääsevänsä näiden ihmisten seuraan toivoen, että heidän menestyksestään tarttuisi heihin itseensä jotain ja pääsisivät verkostoitumaan. Ehkäpä jotkut meistä ovat päässeetkin "sisäpiiriin" ja ovat siten kyenneet hyötymään heidän myötävaikutuksestaan. BKT kertoo, että aika moni on siinä onnistunut.

Mutta sitten on kuitenkin suuri joukko meitä, jotka emme joko ole kelvanneet joukkoon tai osanneet olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja olemme sitten jääneet lehdelle soittelemaan tai pudonneet kärrystä kun vauhti on ollut liian luja.

Onneksi on kuitenkin yksi, maailman vaikutusvaltaisin ihminen, joka on katsonut meidän puoleemme, jotka tämä maailma on pistänyt syrjään. Hänen ystävyytensä ei perustu siihen, että meidän pitäisi tuppautua hänen seuraansa (vaikkei se ole kielletyäkään) vaan hän itse on tullut tapaamaan meitä ja tarjoamaan apuaan ja veljeyttä meille. Kuka hän on? Ehkä sinäkin tunnet hänet? Hän on ruhtinaiden Ruhtinas, herrojen Herra, meidän Lunastajemme ja Armahtajamme, Jeesus Kristus.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti