Sivut

12 syyskuuta 2021

Aadamin tuottaman

Synti ja syntinen elämä ei ole mitenkään uusi juttu, vaikka iltapäivälehdistö ym. nykyaikainen mediaväki ”löytää” sen päivittäin yrittäen tehdä siitä mielenkiintoisen ja sensaatiomaisen uuden ilmiön. Pahuus kaikissa muodoissaan on ollut jo kauan meidän ihmisten kanssakäymisessä riesana, lähes alusta asti.

Kun kerran ollaan luopumassa näistä fossiilisista polttoaineista, niin samalla voitaisiin luopua myös ikivanhasta pahuudella mässäilystä joukkotiedotusvälineissä ja laittaa sille vaikka 100% haittaveronkin.

Todellinen tuore uutinen (vaikkakin jo pari vuosituhatta vanha) on ilosanoma:

Pahuuden voimat on jo voitettu taistelussa ristin puulla.

Tästä asiasta tulisi uutislähetykset täyttyä päivittäin, tätä sanomaa pitäisi julistaa niin kirkoissa kuin kapakoissa. Tämä pitäisi olla juonena reality-teeveessä ja kannustimena kaikenlaisille kansan edustajille ympäri maailmaa.

Mutta niin ei ole, ja se on Jumalan viisautta, viisautta, jota meidän ihmisten silmä ei näe, eikä mieli ymmärrä.

Jumala lähestyy tänäkin päivänä heikkoja, sairaita, arkoja ja syrjäytyneitä vaikka se ei näykään sen enempää kirkkojen liittymistilastoissa kuin hyvinvointiparametreissa. Jeesus on kuitenkin voittanut taistelun ja hän vain kerää kadonneet lampaansa jälleen yhteyteensä.

 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti